Artikull

Mësimi Online për Testin e Autoshkollës

7585 Lexime

Ka ardhur koha t’i thoni mjaft pritjes për tu pajisur me patent shofer.

Nuk mund të gjeni një arsye për të shtyrë, apo lënë anash mësimin për testet provuese të autoshkollës.
Aq më pak tani kur keni çdo herë në dispozicion aplikacionin Autoshkolla, që është afër dhe me ju përgjatë gjithë rrugëtimit për tu pajisur me patent shofer.
Autoshkolla është një aplikacion i cili ka për qëllim t’i lehtësoj vështirësitë apo komplikimet që mund t’i hasni gjatë parashtrimit të testit provues të autoshkollës.
Kështu ky aplikacion ju mundëson çasje ne 84 teste provuese, nga të cilat do t’i mësoni rregullat dhe instruksionet për të qenë një vozitës i mirë.

Çasja në aplikacionin Autoshkolla është falas. Përpos që ky aplikacion iu siguron testet për të mësuar nga to, ka edhe pjesen e shkrimeve nga të cilat ju mund te informoheni në kohë për të gjitha lajmet e reja, te lexoni kuriozitete të ndryshme pa përjashtuar edhe shkrimet motivuese për të gjithë ata që kanë ndrojë t’i parashtrohen testit të autoshkollës.

Por, pa pak argëtim nuk është asgjë tërheqëse! Nga aplikacioni Autoshkolla kemi arritur t’i bashkojmë shumë njerëz me lojëra të ndryshme. Përveçse bindshëm mundohemi të jemi afër jush për të zgjeruar njohuritë tuaja, ne patjetër duam të jemi pjesë e argëtimit tuaj, duke e krijuar atë.

Deri më tani Autoshkolla është një nga aplikacionet që ka ndihmuar jashtzakonisht njerëzit duke i lehtësuar mësimin duke qenë mjaft praktik me përdorimin e aplikacionit online.

Bëjmë të ditur se Autoshkolla tashmë ka 326,273 shkarkime, ndërkaq loja e cila bëri bujë “Luaj dhe Fito” është luajtur 869,177 herë.

Aplikacioni Autoshkolla inkujaron të gjithë ata që akoma nuk kanë vendosur të pajisen me patent shofer, të mos humbasin kohë më shumë.
Mësimi online tani është më i lehtë se kurrë më parë, madje Autoshkolla ka ndërlidhur edhe pjesën e argëtimit mjaft ngushtë me mësimin duke lënë shumë për të dëshiruar.

Për ta pasur më të lehtë dhe atraktive mësimin dhe përgaditjen për testim, aplikacioni Autoshkolla do të jetë mundësia juaj më e mirë për të dalur të suksesshëm:

iOS: https://apple.co/3igvejA
Android: http://bit.ly/2NFiULF
https://www.autoshkolla-ks.com/testet