Pyetje të shpeshta

Pyetje të ndryshme nga përdoruesit në lidhje me procedurat në autoshkollë dhe aplikacionin Autoshkolla.

Aplikacioni Autoshkolla mund të shkarkohet në telefon si Android ashtu edhe në iOS


Për të shkarkuar kliko në:

iOS: https://apple.co/3igvejA

Android: http://bit.ly/2NFiULF

Se pari duhet te zgjedheni pakon e cila ju pershtatet juve. Zgjedhja e pakos behet duke klikuar butonin Paguaj. (shih foto)

Pasi te keni zgjedhur pakon, hapet formulari per vendosjen e te dhenave te karteles. Pagesa mund te behet nga te gjitha kartelat e bankave ne Kosove.

Pasi qe ti keni mbushur te dhenat e karteles, klikoni butonin Pay, pastaj prisni deri sa te kryhet konfirmimi.

Me rastin e konfirmimit te pageses, do ju shfaqet menjehere njoftimi se abonimi juaj eshte aktivizuar dhe mund te perdorni Autoshkolla PREMIUM. 

Pasi te keni zgjedhur pakon tuaj te preferuar do ju shfaqet formulari per te paguar abonimin tuaj si ne fotografi.

Tek fusha 1: Vendoset numri i karteles qe eshte 16 shifror (shiko foto 2)

Tek fusha 2: Vendoset afati i skadimit te karteles qe permbehet nga dy shifra per muajin dhe dy shifra per vitin (shiko foto 2)

Tek fusha 3: Vendoset kodi tre shifror sigurues i karteles qe gjendet ne anen e pasme te karteles (shiko foto 3)

 

Tek fusha 4: Zgjedheni vend adresen tuaj, nese nuk gjendet vend adresa juaj zgjedheni Albania.

Pyetjet në të gjitha testet e aplikacionit Autoshkolla janë të marra nga Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit.

Autoshkolla është platforma që tashmë ka ndihmuar mijëra përdorues sa i përket mësimit të testit të autoshkollës.

Aplikacioni Autoshkolla mund ta shkarkoni në telefonin tuaj mobil, si dhe mund të na vizitoni edhe në faqën tonë.

iOS: https://apple.co/3igvejA

Android: http://bit.ly/2NFiULF

Web: https://www.autoshkolla-ks.com/testet

Autoshkolla është platforma që tashmë ka ndihmuar mijëra përdorues sa i përket mësimit të testit të autoshkollës. Duke grumbulluar të gjitha testet aplikacioni Autoshkolla jep çasje në teste të ndryshme, nga të cilat pa anjë dyshim ndihmojnë në përvetësimin dhe njohurinë e duhur për të gjitha rregullat dhe nocionet në komunikacion.
Për tu pajisur me patentë shofer duhet parashtruar kërkesën për pajisje me patentë shofer për herë të parë ose shtim të kategorive pas dhënies së provimit bëhet personalisht nga qytetari në Qendrën për Pajisje me Dokumente – MPB.

Kandidati potencial per t'ju nenshtruar testit te autoshkolles duhet te kete mbushur se paku 18 vite, ndersa Autoshkollen mund te regjistroj kur ti kete mbushur se paku 17vite e 6 muaj, e jo me pak.

Gjatë kohës së pandemisë aplikacioni Autoshkolla ka punuar në lehtësimin e mënyrës së të mësuarit, dhe çasjen më të shpejtë të përdoruesve të saj. Megjithatë, testi provues dhe vozitja mund të hasin në pengesa dhe ndalesa, ne vartësi të gjendjes së vendit nga pandemia.