LUAJ DHE MËSO

Luaj dhe Mëso është veqori unike e Autoshkolla e cila ju mundësoni që ti përvetësoni njohurit për rregullat e përgjithshme të komunikacionit.

Loja përmbehet prej pyetjeve nga testet të ndryshme.


Plotesoni të dhënat më poshtë dhe kliko butonin Regjistrohu dhe Luaj.

Të dhënat tuaja do të mbrohen me ligjin për mbrojtjen e të dhënave personale në Republikën e Kosovës.

Tabela e Lidereve
Emri Pyetje Pikë
Bekim Ugzmajli 338 1146
Endrit Selimi 178 606
Edison Selimi 172 583
Kaltrina Mehmeti 155 510
Ardianpaci 91 315
Ilirjan Hyseni 92 311
Naxhije Osmani 88 290
Teodora Kerellaj 73 247
Ismail Krasniqi lagjeja e Balajve Grashticë 68 236
Valesa Çeta 59 202
Emri Pyetje Pikë
Minire Ar 567 1915
Bekim Ugzmajli 338 1146
Seid Fejza 257 873
Naxhije Osmani 174 596
Edison Selimi 172 583
Kaltrina Mehmeti 155 510
Shkelzen Sadiku 138 460
Atlant Klaiqi 111 380
Burim Ramaj 112 373
Hamdiu 115 372
Emri Pyetje Pikë
Dafina Halili 2098 6994
Vebi 2098 6992
Fatih Skenderi 2019 6727
Ardiana Mh. 1756 5855
Arijeta 1630 5443
Vebi Aliu 1037 3468
Lejla 1011 3412
Ajshe Berisha 1010 3411
Qendresa Dermaku 1010 3410
Grenita Shala 1010 3410