Lajm

Burri që dështoi 192 herë nga testi teorik i autoshkollës

6549 Lexime


A keni menduar ndonjëherë sa është i vështirë provimi teorik i autoshkollës? Nuk është aq shumë i vështirë, sidomos kur përshkushtohesh.

Mirëpo kjo sfidë duket të jetë shumë e vështirë për 50 vjecarin nga polonia, që ka aplikuar për provim teorik për të 193-tën herë.

A mund ta besoni këtë? Disa njerëz, pavarësisht nga sfida që kanë përballë, mund ta kenë dobësi mësimin, mirëpo ky na tregoi se nuk dorëzohet asesi.

Burri nga Polonia ka shpenzuar 1,300 euro deri më tani, mirëpo ka dështuar aq shumë herë nga provimi teorik sa mund të duket e pabesueshme, dhe absurde.

E cuditshme, por e vërtetë, të gjithë tashmë në qendrën lokale e njohin burrin nga Polonia, që ishte 33 vjec kur ai filloi me tentimet e tija për tu pajisur me patentë shofer.

A mendoni që ky burrë do të dështonte sikur të mësonte nga aplikacioni Autoshkolla? Natyrisht që jo!
Prandaj në vendin tonë nuk ka numra të tillë të dështimit nga testi, madje ata që mësojnë nga aplikacioni Autoshkolla, kryejnë testin teorik që në herën e parë.