Artikull

Pas tentimit të 193, kalon testin e Autoshkollës

1218 Lexime


Mos e harruat burrin polak që kishte dështuar 192 herë në testin e autoshkollës?
Ai sot e kaloi testin teorik, pasi që u ul për provim për të 193-tën herë.

50-vjecarit iu deshën 17 vite për ta kaluar testin e autoshkollës, duke e bërë kështu njeriun
me më së shumti tentativa për të kaluar testin e autoshkollës.


Kjo ngjarje ka nxitur shumë qytetar, si dhe nuk lanë as instruktorët pa reaguar.
Një instruktor tha se duhet të ketë një rregullore në Poloni që ndalon një kandidat t
ë marrë provimin më shumë se 20 ose 30 herë.


Ndërkohë, ne ju rikujtojmë që për një sukses të garantuar, kuptohet e përkushtimin tuaj,
ju mund të shkarkoni aplikacionin Autoshkolla dhe të kaloni lehtësisht testin e autoshkollës.