Artikull

Nga sot më 1 tetor fillojnë aplikimet për Patentë Shofer Ndërkombëtar

2604 Lexime

Muaji tetor shpresojmë që të jetë muaji më i lehtë gjatë këtij viti. Nga sot, më 1 tetor kanë mundësinë të aplikojnë kandidatët për patentë shofer, ka njoftuar Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme.
Për të aplikuar duhet ndjekur procedurat e përcaktuara në udhëzimin administrativ për përcaktimin e formës, përmbajtjes dhe procedurës së lëshimit të patentë shoferëve ndërkombëtarë në Republikën e Kosovës, dhe ju mund të aplikoni në të gjitha Qendrat Për Pajisje me Dokumente.


Kush është gati ta sfidojë veten?


Që ju ta keni të lehtë mësimin për të kaluar tetin e autoshkollës, Autoshkolla Online ju mundëson casjen në 84 teste, pyetjet dhe përgjigjet e të cilave janë marrë nga Ministria.
Ju mund të shkarkoni aplikacionin Autoshkolla, aplikacion ky ku mbi 200 mijë përdorues të aplikacionit dolën të suksesshëm.


Si ju ndihmon aplikacioni Autoshkolla?


Aplikacioni Autoshkolla është lehtë për tu përdorur, me metoda atraktive të mësimit online.
Sfidoni veten në 84 teste, dhe në të njejtën kohë përvetësoni njohuritë tuaja.
Kategoria e pyetjeve mundëson t’i plotësoni zbrazëtirat ku mendoni që duhet plotësuar. Aty ku ju keni nevojë për më shumë njohuri, kategoria e pyetjeve ju ofron edhe një mundësi për t’i përvetësuar njihuritë tuaja.


Aplikacioni Autoshkolla nuk ndalet vetëm në teste dhe pyetje, ju mund t’i mësoni detajisht nocionet, shenjat dhe rregullat e trafikut rrugor.
Nganjëherë ndjeheni të lodhur, apo të stresuar nga mësimi, ju mund të zbaviteni me lojën Luaj dhe Mëso, dhe përfito nga shpërblime të shumta.