Përtej një Aplikacioni,
një Komunitet i Shoferave

Autoshkolla është një ekosistem i gjerë i përgatitjes teorike për lejen e drejtimit, i përshtatur për të gjithë - shoferët, instruktorët, dhe autoshkollat.

Ky komunitet i pasionuar ofron teste provuese, pyetje provuese, literaturë, lojëra edukative, dhe shembuj të reagimeve në rrugë.

Jo vetëm një aplikacion, por një burim i rëndësishëm për të udhëtuar me sukses dhe siguri.
Ky aplikacion është partneri juaj për përgatitjen dhe përmirësimin e aftësive të shoferëve të të gjitha niveleve.

apple store google play

Shërbimet

Aplikacioni Autoshkolla ofron një gamë të gjerë të shërbimeve për të përgatitur shoferët për testin teorik.

 • Produktet

  Për të siguruar një përgatitje të suksesshme për testimin teorik të drejtitëve të ndryshme të shoferëve, ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve në aplikacionin tonë Autoshkolla.

  Përfshirë paketat bazike, paketat Plus për vetura, kamionë dhe autobusë, si dhe paketat Shëndeti për sigurinë në rrugë, këto produkte ofrojnë qasje në teste provuese, pyetje provuese, literaturë, mësime, lojëra edukative, dhe udhëzime për sjelljen në situata emergjente. Përzgjidhuni produktin që i përshtatet më mirë përgatitjes suaj dhe udhëtimit tuaj në rrugë me siguri dhe sukses

  • Pako Bazike

   Paketën Bazike për kategorinë B është zgjedhja e duhur për përgatitjen tuaj teorike për lejen e drejtimit të veturave. Paketa Bazike për kategorinë B për vetura ofron qasje në testet provuese të personalizuara që ju ndihmojnë të përgatiteni për testimin teorik me sukses.

   • Testet Provuese, qasje ne te gjitha testet provuese
  • Pako Plus

   Paketa Plus për kategorinë B është zgjedhja më e plotë dhe e avancuar për përgatitjen tuaj teorike për lejen e drejtimit të veturave Një zgjedhje komplete për të siguruar suksesin tuaj në testimin teorik dhe për të mësuar sjelljen e duhur në rrugë.

   • Testet Provuese, qasje ne te gjitha testet provuese
   • Pyetjet Provuese, qasje ne te gjitha pyetjet provuese
   • Literatura, qasje ne te gjithe literaturen
   • Luaj & Meso, qasje ne Luaj & Meso
   • Pako Shendeti, qasje ne materialin Shendeti
  • Pako C

   Paketa për kategorinë C ofron qasje në testet provuese, pyetjet provuese, literaturën, lojërat edukative, mësimet dhe udhëzimet për përgatitjen e shoferëve të kamionëve, duke ju ndihmuar të fitoni lejen e drejtimi me sukses.

   • Qasje ne materialin e kategorise B, testet provuese, pyetjet, literaturen dhe luaj & meso
   • Testet provuese te kategoris C, qasje ne te gjitha testet provuese
   • Pyetjet Provuese te kategoris C, qasje ne te gjitha pyetjet provuese
   • Literatura e kategoris C, qasje ne te gjithe literaturen
   • Pako Shendeti, qasje ne materialin Shendeti
  • Pako D

   Paketa për kategorinë D ofron qasje në testet provuese, pyetjet provuese, literaturën, lojërat edukative, mësimet dhe udhëzimet për përgatitjen e shoferëve të autobusëve, duke ju ndihmuar të fitoni lejen e drejtimi me sukses.

   • Qasje ne materialin e kategorise B, testet provuese, pyetjet, literaturen dhe luaj & meso
   • Testet provuese te kategoris D, qasje ne te gjitha testet provuese
   • Pyetjet Provuese te kategoris D, qasje ne te gjitha pyetjet provuese
   • Literatura e kategoris D, qasje ne te gjithe literaturen
   • Pako Shendeti, qasje ne materialin Shendeti
  • Pako Shëndeti

   Paketa Shëndeti është burimi juaj për informacionin e rëndësishëm mbi sjelljen në rast të aksidentit rrugor, duke përfshirë literaturë, teste dhe udhëzime për sigurinë në rrugë dhe për të shpëtuar jetë.

   • Literatura e kategoris shendeti, qasje ne te gjithe literaturen
   • Testet Provuese te kategoris shendeti, qasje ne te gjitha testet provuese
Image

Ku mi ble kartat e abonimit?

Kartelat abonuese vijnë me një kod unik për çdo përdorues dhe lejojnë një aktivizim të shpejtë të abonimit në aplikacionin tonë.

Gjeni kartelat në pikat tona të shitjes dhe përfitoni nga ky opsion i ri i lehtësisë dhe fleksibilitetit në pagesën e shërbimeve tona.

Mëso dhe Përgatitu për Lejen e Drejtimit

Aplikacioni i përgatitjes teorike për lejen e drejtimit të shoferëve të ndryshëm, përfshirë vetura, kamionë dhe autobusë. Mëso dhe përgatitu me sukses për testimin teorik dhe udhëto me siguri.

 • Shkarko Applikacionin

  Me qasje në teste provuese të personalizuara, pyetje provuese, literaturë, lojëra edukative dhe udhëzime për sjelljen në situata emergjente në rrugë, ky aplikacion ju ndihmon të mësoni dhe të përgatiteni me sukses për testimin teorik.

  Një udhëzues i besueshëm dhe një partner i rëndësishëm për të udhëtuar me siguri.

 • Image
 • Image
 • Testet

  Testet në aplikacionin Autoshkolla janë një mjet esencial për të përgatitur me sukses testimin teorik për lejen e drejtimin.

  Ato ofrojnë pyetje të personalizuara dhe teste provuese që ju ndihmojnë të zhvilloni njohuritë tuaja dhe të mësoni rregullat e rrugës në mënyrë efikase.

 • Pyetjet

  Pyetjet në aplikacionin Autoshkolla janë një mjet thelbësor për të mësuar dhe përgatitur me sukses për testimin teorik të lejes së drejtimit.

  Ato ofrojnë pyetje të personalizuara për të kuptuar dhe vlerësuar njohuritë tuaja rreth rregullave të rrugës dhe shenjave të trafikut.

 • Image
 • Image
 • Literatura

  Literatura në aplikacionin Autoshkolla është një burim i njohurive teorike për të mësuar dhe përgatitur me sukses për testimin teorik të lejes së drejtimit.

  Ajo ofron udhëzime të detajuara për rregullat e rrugës dhe konceptet e shoferëve.

 • Luaj dhe Meso

  Luaj dhe Mëso në aplikacionin Autoshkolla është një mënyrë argëtuese për të mësuar rregullat e rrugës dhe për të përgatitur me sukses për testimin teorik të lejes së drejtimit përmes lojërave edukative dhe aktiviteteve interaktive.

 • Image
 • Profili Juaj

  Profili juaj në Autoshkolla është burimi i të dhënave dhe informacioneve për përgatitjen tuaj për lejen e drejtimit.

  Përfshin statistikat e rezultateve dhe pyetjet e ruajtura për të ndjekur performancën tuaj.

 • Image
 • Statistika

  • 520K+

   Përdorues

  • 780K+

   Shkarkime

  • 6M+

   Testet e Plotesuara

  • 7M+

   Pyetje te plotësuara

  • 3.5M+

   Lojëra

Shtrirja

Shtrirja e aplikacionit tonë në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni ofron burime të vlefshme edukative për shoferët në të gjitha këto vende, përmirësojë sigurinë rrugore dhe ndihmojë shoferët të përgatiten më mirë për udhëtimet e tyre.

Background
Background

Pyetjet e bëra më shpesh?

 • Ku mund të shkarkohet Aplikacioni Autoshkolla?

  Aplikacioni Autoshkolla mund të shkarkohet në telefon si Android ashtu edhe në iOS


  Për të shkarkuar kliko në:

  iOS: https://apple.co/3igvejA

  Android: http://bit.ly/2NFiULF

 • Si të bëhet pagesa e abonimit?

  Se pari duhet te zgjedheni pakon e cila ju pershtatet juve. Zgjedhja e pakos behet duke klikuar butonin Paguaj. (shih foto)

  Pasi te keni zgjedhur pakon, hapet formulari per vendosjen e te dhenave te karteles. Pagesa mund te behet nga te gjitha kartelat e bankave ne Kosove.

  Pasi qe ti keni mbushur te dhenat e karteles, klikoni butonin Pay, pastaj prisni deri sa te kryhet konfirmimi.

  Me rastin e konfirmimit te pageses, do ju shfaqet menjehere njoftimi se abonimi juaj eshte aktivizuar dhe mund te perdorni Autoshkolla PREMIUM. 

 • Si ti mbushim të dhënat e kartelës me rastin e abonimit në Autoshkolla Premium?

  Pasi te keni zgjedhur pakon tuaj te preferuar do ju shfaqet formulari per te paguar abonimin tuaj si ne fotografi.

  Tek fusha 1: Vendoset numri i karteles qe eshte 16 shifror (shiko foto 2)

  Tek fusha 2: Vendoset afati i skadimit te karteles qe permbehet nga dy shifra per muajin dhe dy shifra per vitin (shiko foto 2)

  Tek fusha 3: Vendoset kodi tre shifror sigurues i karteles qe gjendet ne anen e pasme te karteles (shiko foto 3)

   

  Tek fusha 4: Zgjedheni vend adresen tuaj, nese nuk gjendet vend adresa juaj zgjedheni Albania.

 • Ku është burimi i pyetjeve në testet e aplikacionit Autoshkolla?

  Pyetjet në të gjitha testet e aplikacionit Autoshkolla janë të marra nga Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit.

 • Si përdoret aplikacioni Autoshkolla?

  Autoshkolla është platforma që tashmë ka ndihmuar mijëra përdorues sa i përket mësimit të testit të autoshkollës.

  Aplikacioni Autoshkolla mund ta shkarkoni në telefonin tuaj mobil, si dhe mund të na vizitoni edhe në faqën tonë.

  iOS: https://apple.co/3igvejA

  Android: http://bit.ly/2NFiULF

  Web: https://www.autoshkolla-ks.com/testet

 • Çfarë funksioni ka aplikacioni Autoshkolla?

  Autoshkolla është platforma që tashmë ka ndihmuar mijëra përdorues sa i përket mësimit të testit të autoshkollës. Duke grumbulluar të gjitha testet aplikacioni Autoshkolla jep çasje në teste të ndryshme, nga të cilat pa anjë dyshim ndihmojnë në përvetësimin dhe njohurinë e duhur për të gjitha rregullat dhe nocionet në komunikacion.

 • A mund ta regjistroj lejen përmes aplikacionit Autoshkolla?

  Për tu pajisur me patentë shofer duhet parashtruar kërkesën për pajisje me patentë shofer për herë të parë ose shtim të kategorive pas dhënies së provimit bëhet personalisht nga qytetari në Qendrën për Pajisje me Dokumente – MPB.

 • A mund t’i nënshtrohem testit të autoshkollës dhe orëve të vozitjes nëse jam 17 vjeç?

  Kandidati potencial per t'ju nenshtruar testit te autoshkolles duhet te kete mbushur se paku 18 vite, ndersa Autoshkollen mund te regjistroj kur ti kete mbushur se paku 17vite e 6 muaj, e jo me pak.

 • Çfarë duhet kemi parasysh gjatë kohës së pandemisë COVID-19 lidhur me mësimet dhe testin provues në Autoshkollë?

  Gjatë kohës së pandemisë aplikacioni Autoshkolla ka punuar në lehtësimin e mënyrës së të mësuarit, dhe çasjen më të shpejtë të përdoruesve të saj. Megjithatë, testi provues dhe vozitja mund të hasin në pengesa dhe ndalesa, ne vartësi të gjendjes së vendit nga pandemia.

Artikujt

blog

Pas tentimit të 193, kalon testin e Autoshkollës


26.03.2021 1210

blog

Burri që dështoi 192 herë nga testi teorik i autoshkollës


26.03.2021 6485

blog

Më 15 Mars filloi ndërrimi i gomave të dimrit me ato të verës


17.03.2021 2857

blog

Vijnë përsëri targat RKS, ndërroni targat e Përkohshme/ Provuese


16.03.2021 2164

blog

Njeriu që kaloi testin me shkrim pas tentimit të 158-të


21.01.2021 3527

blog

Prishtina Parking: Rregullat e Parkingut dhe Fuqizimi


26.11.2020 4000

Shiko me shumë