Burri që dështoi 192 herë nga testi teorik i autoshkollës


A keni menduar ndonjëherë sa është i vështirë provimi teorik i autoshkollës? Nuk është aq shumë i vështirë, sidomos kur përshkushtohesh.

Mirëpo kjo sfidë duket të jetë shumë e vështirë për 50 vjecarin nga polonia, që ka aplikuar për provim teorik për të 193-tën herë.

A mund ta besoni këtë? Disa njerëz, pavarësisht nga sfida që kanë përballë, mund ta kenë dobësi mësimin, mirëpo ky na tregoi se nuk dorëzohet asesi.

Burri nga Polonia ka shpenzuar 1,300 euro deri më tani, mirëpo ka dështuar aq shumë herë nga provimi teorik sa mund të duket e pabesueshme, dhe absurde.

E cuditshme, por e vërtetë, të gjithë tashmë në qendrën lokale e njohin burrin nga Polonia, që ishte 33 vjec kur ai filloi me tentimet e tija për tu pajisur me patentë shofer.

A mendoni që ky burrë do të dështonte sikur të mësonte nga aplikacioni Autoshkolla? Natyrisht që jo!
Prandaj në vendin tonë nuk ka numra të tillë të dështimit nga testi, madje ata që mësojnë nga aplikacioni Autoshkolla, kryejnë testin teorik që në herën e parë.

Shiko Artikullin

Artikujt

blog

Pas tentimit të 193, kalon testin e Autoshkollës


26.03.2021 1210

blog

Më 15 Mars filloi ndërrimi i gomave të dimrit me ato të verës


17.03.2021 2857

blog

Vijnë përsëri targat RKS, ndërroni targat e Përkohshme/ Provuese


16.03.2021 2164

blog

Njeriu që kaloi testin me shkrim pas tentimit të 158-të


21.01.2021 3527

blog

Prishtina Parking: Rregullat e Parkingut dhe Fuqizimi


26.11.2020 4000

blog

Patent Shoferi Nderkombetar i Kosoves - Rregullat dhe Aplikimet


24.11.2020 10138

blog

Pse akoma nuk mund të paraqitet vozitja për patentë shofer?


22.10.2020 3728

blog

A do të bëhet kryeqyteti me rampa pagese për veturat jashtë Prishtinës?


19.10.2020 1487

blog

Nga sot më 1 tetor fillojnë aplikimet për Patentë Shofer Ndërkombëtar


01.10.2020 3037

blog

Ndihma e parë për patentë shofer - Kryqi i Kuq


29.09.2020 40366

blog

Procedurat per Vazhdim të Patentë Shoferit


22.09.2020 6918

blog

Ligji mbi Patentë Shoferin - Subjekti për aftësimin e kandidatit për shoferë


15.09.2020 3719

blog

Gomat e Dimrit: Ligji dhe Cilat janë më të mira? Të ngushta apo të gjëra.


08.09.2020 12709

blog

Si duhet të kontrolloni gjobat e trafikut përmes internetit


02.09.2020 84184

blog

Aksidentet Rrugore - veprimet qe duhet kryer nese jeni pjesemarres ne nje aksident rrugor


18.08.2020 3074

blog

Autoshkolla prezantohet para ministrit te infrastruktures Arban Abrashi


11.08.2020 1218

blog

Gjithcka që duhet të dini rreth pajisjes me patentë shofer në Kosovë


05.08.2020 9622

blog

Mësimi Online për Testin e Autoshkollës


14.07.2020 7758

blog

Pse është e vështirë ta bindim mendjen për të filluar me mësimet në Autoshkollë?


02.07.2020 1885

blog

Bëhet e ditur data për rihapjen e autoshkollave


22.05.2020 2837

blog

Çfarë duhet të bëni në ditën e testit për patent shofer?


30.01.2020 10528

blog

Përshkrimi i kundërvajtjeve dhe masave ndëshkuese


16.09.2019 4872

blog

Çmimet për paraqitjen e provimeve për patent shofer


10.08.2019 21798

blog

Procedurat e Aplikimit për Patent Shofer


22.07.2019 46916