Pas tentimit të 193, kalon testin e Autoshkollës

#Lajm

#Informate

#Autoshkolla online (new tag)


Mos e harruat burrin polak që kishte dështuar 192 herë në testin e autoshkollës?
Ai sot e kaloi testin teorik, pasi që u ul për provim për të 193-tën herë.

50-vjecarit iu deshën 17 vite për ta kaluar testin e autoshkollës, duke e bërë kështu njeriun
me më së shumti tentativa për të kaluar testin e autoshkollës.


Kjo ngjarje ka nxitur shumë qytetar, si dhe nuk lanë as instruktorët pa reaguar.
Një instruktor tha se duhet të ketë një rregullore në Poloni që ndalon një kandidat t
ë marrë provimin më shumë se 20 ose 30 herë.


Ndërkohë, ne ju rikujtojmë që për një sukses të garantuar, kuptohet e përkushtimin tuaj,
ju mund të shkarkoni aplikacionin Autoshkolla dhe të kaloni lehtësisht testin e autoshkollës.

Artikujt

blog

Burri që dështoi 192 herë nga testi teorik i autoshkollës


26.03.2021 6485

blog

Më 15 Mars filloi ndërrimi i gomave të dimrit me ato të verës


17.03.2021 2857

blog

Vijnë përsëri targat RKS, ndërroni targat e Përkohshme/ Provuese


16.03.2021 2164

blog

Njeriu që kaloi testin me shkrim pas tentimit të 158-të


21.01.2021 3527

blog

Prishtina Parking: Rregullat e Parkingut dhe Fuqizimi


26.11.2020 4000

blog

Patent Shoferi Nderkombetar i Kosoves - Rregullat dhe Aplikimet


24.11.2020 10138

Shiko me shumë