Rreth Nesh

Autoshkolla është një mjet i avancuar për të ndihmuar shoferët në përgatitjen e tyre për lejen e drejtimit. Përmban materiale mësimore, teste, pyetje, lojëra edukative, dhe shtrihet në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Synojmë të bëhemi partneri juaj i besueshëm në rrugën drejt një shoferie të sigurtë dhe të suksesshme.

Vizioni

Visioni i Autoshkollës është të ofrojë një mjedis të avancuar dhe të përgatitjes së shoferëve për të udhëtuar me siguri dhe të shijuar përvojën e shoferisë. Ne synojmë të jemi burimi kryesor për të ofruar materiale mësimore të cilat janë të lehta për të mësuar dhe të kuptuar, teste të kualifikuara, dhe mjetet e nevojshme për të ndihmuar shoferët të përgatiten me sukses për provat teorike

Misioni

Misioni i Autoshkollës është të ofrojë një mjedis të përgatitjes së shoferëve që është i bazuar në cilësi, efikasitet dhe mundësi të gjera. Ne synojmë të ofrojmë mjetet e duhura dhe burimet e përshtatshme për të ndihmuar shoferët të fitojnë njohuritë dhe aftësitë e duhura për të udhëtuar me siguri dhe përgjegjshmëri në rrugë.

Përveç kësaj, misioni ynë është të jemi një partner i besueshëm për të gjithë ata që janë në procesin e përgatitjes për lejen e drejtimit, duke ofruar materiale mësimore të cilat janë të qarta dhe të lehta për të kuptuar, teste simuluese të cilat i bëjnë shoferët të ndihen të përgatitur për provën teorike, dhe mjetet e duhura për monitorimin e progresit të tyre.

Gjithashtu, misioni ynë është të sigurojmë që shoferët të kenë një përvojë pozitive në përgatitjen e tyre, që të ndihen të informuar dhe të sigurt për udhëtimet e tyre, dhe që të jenë të përgatitur për të përballur sfidat e rrugës me vetëbesim. Ne synojmë të krijojmë shoferë të sigurtë, të përgjegjshëm dhe të edukuar në rrugët tona.

 • Statistika

  • 520K

   Përdorues

  • 780K

   Shkarkime

  • 6M

   Testet e Plotesuara

  • 7M

   Pyetje te plotësuara

  • 3.5M

   Lojëra

Shtrirja

Shtrirja e aplikacionit tonë në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni ofron burime të vlefshme edukative për shoferët në të gjitha këto vende, përmirësojë sigurinë rrugore dhe ndihmojë shoferët të përgatiten më mirë për udhëtimet e tyre.

Background

Artikujt

blog

Pas tentimit të 193, kalon testin e Autoshkollës


26.03.2021 1210

blog

Burri që dështoi 192 herë nga testi teorik i autoshkollës


26.03.2021 6485

blog

Më 15 Mars filloi ndërrimi i gomave të dimrit me ato të verës


17.03.2021 2857

blog

Vijnë përsëri targat RKS, ndërroni targat e Përkohshme/ Provuese


16.03.2021 2164

blog

Njeriu që kaloi testin me shkrim pas tentimit të 158-të


21.01.2021 3527

blog

Prishtina Parking: Rregullat e Parkingut dhe Fuqizimi


26.11.2020 4000

Shiko me shumë