Autoshkolla prezantohet para ministrit te infrastruktures Arban Abrashi

#Autoshkolla

#Autoshkolla Kosove

#autoshkolla ne prishtine

#autoshkolla online

#Autoshkolla Testet online

Autoshkolla është platforma që tashmë ka ndihmuar mijëra përdorues sa i përket mësimit të testit të autoshkollës.
Duke grumbulluar të gjitha testet e vitit 2020, aplikacioni Autoshkolla jep casje ne 84 teste të ndryshme, nga të cilat
pa asnjë dyshim ndihmojnë në përvetësimin dhe njohurinë e duhur për të gjitha rregullat dhe nocionet në komunikacion.
Autoshkolla përkujdeset për argëtimin dhe disponimin e cdo përdoruesi duke dhënë informacione shtesë në kohë reale,
si dhe lojëra të ndryshme ku përfshihen edhe shumë shpërblime.

Ekipi i Tentonit patën rastin të takohen edhe me ministrin e infrastrukturës Arban Abrashi, ku edhe u zhvilluan biseda dhe spjegime më të hollësishme sa i përket veprimtarisë dhe kontribimit të aplikacionit Autoshkolla për siguri dhe vetëdijësimin e pjesëmarrësëve në komunikacion.

Autoshkolla si platformë tashmë është e shfrytëzueshme nga mbi 200 mijë përdorues.
Energjia pozitive që buron nga Tentoni, kalon tek përdoruesit e aplikacionit Autoshkolla, me mund dhe përkushtim.

Artikujt

blog

Pas tentimit të 193, kalon testin e Autoshkollës


26.03.2021 1210

blog

Burri që dështoi 192 herë nga testi teorik i autoshkollës


26.03.2021 6485

blog

Më 15 Mars filloi ndërrimi i gomave të dimrit me ato të verës


17.03.2021 2857

blog

Vijnë përsëri targat RKS, ndërroni targat e Përkohshme/ Provuese


16.03.2021 2164

blog

Njeriu që kaloi testin me shkrim pas tentimit të 158-të


21.01.2021 3527

blog

Prishtina Parking: Rregullat e Parkingut dhe Fuqizimi


26.11.2020 4000

Shiko me shumë