Burri që dështoi 192 herë nga testi teorik i autoshkollës

#Lajm

#Informate

#Autoshkolla online (new tag)

#Autoshkolla

#Autoshkolla ne bore


A keni menduar ndonjëherë sa është i vështirë provimi teorik i autoshkollës? Nuk është aq shumë i vështirë, sidomos kur përshkushtohesh.

Mirëpo kjo sfidë duket të jetë shumë e vështirë për 50 vjecarin nga polonia, që ka aplikuar për provim teorik për të 193-tën herë.

A mund ta besoni këtë? Disa njerëz, pavarësisht nga sfida që kanë përballë, mund ta kenë dobësi mësimin, mirëpo ky na tregoi se nuk dorëzohet asesi.

Burri nga Polonia ka shpenzuar 1,300 euro deri më tani, mirëpo ka dështuar aq shumë herë nga provimi teorik sa mund të duket e pabesueshme, dhe absurde.

E cuditshme, por e vërtetë, të gjithë tashmë në qendrën lokale e njohin burrin nga Polonia, që ishte 33 vjec kur ai filloi me tentimet e tija për tu pajisur me patentë shofer.

A mendoni që ky burrë do të dështonte sikur të mësonte nga aplikacioni Autoshkolla? Natyrisht që jo!
Prandaj në vendin tonë nuk ka numra të tillë të dështimit nga testi, madje ata që mësojnë nga aplikacioni Autoshkolla, kryejnë testin teorik që në herën e parë.

Artikujt

blog

Pas tentimit të 193, kalon testin e Autoshkollës


26.03.2021 1210

blog

Më 15 Mars filloi ndërrimi i gomave të dimrit me ato të verës


17.03.2021 2857

blog

Vijnë përsëri targat RKS, ndërroni targat e Përkohshme/ Provuese


16.03.2021 2164

blog

Njeriu që kaloi testin me shkrim pas tentimit të 158-të


21.01.2021 3527

blog

Prishtina Parking: Rregullat e Parkingut dhe Fuqizimi


26.11.2020 4000

blog

Patent Shoferi Nderkombetar i Kosoves - Rregullat dhe Aplikimet


24.11.2020 10138

Shiko me shumë