Çmimet për paraqitjen e provimeve për patent shofer

#Autoshkolla

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, në mbështetje me Kushtetutën e Republikës së Kosovës, ka marrë vendim për rritjen e çmimeve për paraqitjen e testit dhe vozitjes për patent shofer.

Në vendimin e publikuar shihet se është dyfishuar çmimi për secilën kategori për patentë shofer. Çmimi prej 10 euro sa ishte për paraqitjen e testit për marrjen e patentë shoferëve të kategorisë B, tanimë është rritur në 20 euro. Rritjet aplikohen edhe në kategoritë e tjera. 

Tabela e cmimeve për secilën kategori: 

Kategoria e patentë shoferit
   Provimi nga pjesa teorike
Provimi nga pjesa praktike
Kategoria: AM, A1, A2, A
20€
20€
Kategoria: B1, B
20€
20€
Kategoria: C1, C
30€
30€
Kategoria: D1, D
30€
30€
Kategoria: BE, C1E, CE, D1, DE
-30€
Kategoria: M,L
15€
-
Kategoria: T
20€
20€

Artikujt

blog

Pas tentimit të 193, kalon testin e Autoshkollës


26.03.2021 1210

blog

Burri që dështoi 192 herë nga testi teorik i autoshkollës


26.03.2021 6485

blog

Më 15 Mars filloi ndërrimi i gomave të dimrit me ato të verës


17.03.2021 2857

blog

Vijnë përsëri targat RKS, ndërroni targat e Përkohshme/ Provuese


16.03.2021 2164

blog

Njeriu që kaloi testin me shkrim pas tentimit të 158-të


21.01.2021 3527

blog

Prishtina Parking: Rregullat e Parkingut dhe Fuqizimi


26.11.2020 4000

Shiko me shumë