Pse akoma nuk mund të paraqitet vozitja për patentë shofer?

#aplikimet per patent shofer

#Autoshkolla

#Autoshkolla Kosove

#autoshkolla ne prishtine

#autoshkolla online

#Autoshkolla RKS

#Corona Virus

#covid19

#patent shofer

#Patent Shoferi

#Testet online

Nëpër rrjetet sociale u shpërnda një dokument nga Ministria e Infrastrukturës Njësia për patentë shofer Ferizaj, se nuk mund të paraqitet provimi i pjesës praktike për kategorinë B, raporton Autoshkolla Online.

Ky dokument solli mjaft diskutime, dhe mospëlqime nga qytetarët që janë kandidatë potencial për patentë shofer. Disa edhe shprehën pakënaqësi ndajvënies së këtyre rregullave duke mos u interesuar fare për arsyjet që qëndrojnë prapa këtij vendimi, duke thënë që do parapëlqenin të lëshonin vendin sepse këto vendime ishin të panevojshme për tu ndërrmarrë.

Duke qëndruar gjithmonë në vijën e cila siguron që shëndeti i të gjithëve të mos rrezikohet, për shkak të pandemisë, natyrisht edhe shumë procese akoma nuk kanë gjetur zgjidhjen që do të ishte e kënaqshme për të gjithë, duke ruajtur gjithmonë së pari shëndetin.

Nga njoftimi i Ministrisë se Infrastrukturës kemi mësuar se shkaku i pezullimit të paraqitjes së provimit nga pjesa praktike, për kategorinë B, është mungesa e Egzaminerëve. Po ashtu, kanë bërë të ditur që kur e gjitha kjo të normalizohet, dhe do të rifilloj paraqitja e provimit të praktikës do të njoftohen qytetarët me kohë dhe në formë të shkruar.

Ju rikujtojmë që paraqitja e provimeve nga pjesa praktike ka filluar tashmë vetëm për Kategoritë e larta C1, C, CE dhe D. Paraqitja për provimin nga pjesa praktike e këtyre kategorive ka filluar nga data 06/10/2020.

Gjithashtu, kandidatët të cilëve ju skadon afati i testit dy vjeqare, mund ta paraqesin provimin për pjesën praktike të kategorisë B.

Autoshkolla Online inkujaron të gjithë ata kandidatë të cilët janë të gatshëm t’i nënshtrohen testit teorik, të bazohen në aplikacionin Autoshkolla Online.
Aplikacioni Autoshkolla posedon 84 teste, si dhe kategori pyetjesh nga po të cilat mbi 200 mijë kandidate që kanë përdorur aplikacionin Autoshkolla kanë përfunduar me sukses testin teorik të patentë shoferit. 

Artikujt

blog

Pas tentimit të 193, kalon testin e Autoshkollës


26.03.2021 1210

blog

Burri që dështoi 192 herë nga testi teorik i autoshkollës


26.03.2021 6485

blog

Më 15 Mars filloi ndërrimi i gomave të dimrit me ato të verës


17.03.2021 2857

blog

Vijnë përsëri targat RKS, ndërroni targat e Përkohshme/ Provuese


16.03.2021 2164

blog

Njeriu që kaloi testin me shkrim pas tentimit të 158-të


21.01.2021 3527

blog

Prishtina Parking: Rregullat e Parkingut dhe Fuqizimi


26.11.2020 4000

Shiko me shumë