Pse është e vështirë ta bindim mendjen për të filluar me mësimet në Autoshkollë?

#Autoshkolla

#Autoshkolla Kosove

#autoshkolla online

#Autoshkolla Testet online

#covid19

#testet e autoshkolles

#Testet online

#autoshkolla ne prishtine

Gjatë gjithë kohës deri në moshën madhore ëndërrojmë momentin kur do kemi kontaktin e parë në vozitje, me një veturë ku drejtohet nga ne personalisht.
Natyrisht, një gjë e tillë nuk ndodh brenda natës, dhe as nuk është procedura më e lehtë për tu kaluar.
Shumë njerëz ndjejnë një bllokim emocionesh kur mendojnë të fillojnë procedurat e nevojshme për tu pajisur me licensen për vozitje, dhe ky bllokim përfundon deri në shtyerjen apo edhe zbehjen e dëshirës për tu pajisur me patent shofer.
E natyrshme që cdo gjë e re, dhe e pa provuar më parë duket e vështirë dhe e komplikuar, e sidomos kalimi nëpër fazat testuese të autoshkollës, që së fundi nuk bartin vetëm një mësim tek ne, por edhe një ndjenjë të përgjegjësisë.

Megjithatë, ndroja të tilla janë të panevojshme, dhe kjo kuptohet vetëm pas tejkalimit të procedurave testuese. Inkujarojmë të gjithë ata që ende nuk janë pajisur me patent shofer, të mos humbin edhe shumë kohë.
Përkundër përgjegjësisë dhe kujdesit që duhet pasur gjatë gjithë kohës në vozitje, vozitja shumë njerëzve i ka ndihmuar në ngritjen e vetbesimit, dhe ndikon dukshëm në disponimin tuaj.
Rrugët dhe veturat tjera nuk janë arsyje për tu trembur, gjithsecili ka kaluar nëpër fazat fillestare, dhe ju do të bëheni një ditë një voitës i zoti.
Mos humbisni kohë, nga Autoshkolla ju mund të përgaditeni për testin provues të marrjes së patent shoferit, gjithashtu mund të argëtoheni me lojëra dhe të mësoni fakte dhe kuriozitete të ndryshme.

Për ta pasur më të lehtë dhe atraktive mësimin dhe përgaditjen për testim, aplikacioni Autoshkolla do të jetë mundësia juaj më e mirë për të dalur të suksesshëm:

iOS: https://apple.co/3igvejA
Android: http://bit.ly/2NFiULF
https://www.autoshkolla-ks.com/testet

Bëhu i guximshëm, dhe tregoi vetes që ti mundesh, sepse ne besojmë në ty! 

Artikujt

blog

Pas tentimit të 193, kalon testin e Autoshkollës


26.03.2021 1210

blog

Burri që dështoi 192 herë nga testi teorik i autoshkollës


26.03.2021 6485

blog

Më 15 Mars filloi ndërrimi i gomave të dimrit me ato të verës


17.03.2021 2857

blog

Vijnë përsëri targat RKS, ndërroni targat e Përkohshme/ Provuese


16.03.2021 2164

blog

Njeriu që kaloi testin me shkrim pas tentimit të 158-të


21.01.2021 3527

blog

Prishtina Parking: Rregullat e Parkingut dhe Fuqizimi


26.11.2020 4000

Shiko me shumë