Nga sot më 1 tetor fillojnë aplikimet për Patentë Shofer Ndërkombëtar

#1 tetor

#aplikimet per patent shofer

#patent shofer

Muaji tetor shpresojmë që të jetë muaji më i lehtë gjatë këtij viti. Nga sot, më 1 tetor kanë mundësinë të aplikojnë kandidatët për patentë shofer, ka njoftuar Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme.
Për të aplikuar duhet ndjekur procedurat e përcaktuara në udhëzimin administrativ për përcaktimin e formës, përmbajtjes dhe procedurës së lëshimit të patentë shoferëve ndërkombëtarë në Republikën e Kosovës, dhe ju mund të aplikoni në të gjitha Qendrat Për Pajisje me Dokumente.


Kush është gati ta sfidojë veten?


Që ju ta keni të lehtë mësimin për të kaluar tetin e autoshkollës, Autoshkolla Online ju mundëson casjen në 84 teste, pyetjet dhe përgjigjet e të cilave janë marrë nga Ministria.
Ju mund të shkarkoni aplikacionin Autoshkolla, aplikacion ky ku mbi 200 mijë përdorues të aplikacionit dolën të suksesshëm.


Si ju ndihmon aplikacioni Autoshkolla?


Aplikacioni Autoshkolla është lehtë për tu përdorur, me metoda atraktive të mësimit online.
Sfidoni veten në 84 teste, dhe në të njejtën kohë përvetësoni njohuritë tuaja.
Kategoria e pyetjeve mundëson t’i plotësoni zbrazëtirat ku mendoni që duhet plotësuar. Aty ku ju keni nevojë për më shumë njohuri, kategoria e pyetjeve ju ofron edhe një mundësi për t’i përvetësuar njihuritë tuaja.


Aplikacioni Autoshkolla nuk ndalet vetëm në teste dhe pyetje, ju mund t’i mësoni detajisht nocionet, shenjat dhe rregullat e trafikut rrugor.
Nganjëherë ndjeheni të lodhur, apo të stresuar nga mësimi, ju mund të zbaviteni me lojën Luaj dhe Mëso, dhe përfito nga shpërblime të shumta.

Artikujt

blog

Pas tentimit të 193, kalon testin e Autoshkollës


26.03.2021 1210

blog

Burri që dështoi 192 herë nga testi teorik i autoshkollës


26.03.2021 6485

blog

Më 15 Mars filloi ndërrimi i gomave të dimrit me ato të verës


17.03.2021 2857

blog

Vijnë përsëri targat RKS, ndërroni targat e Përkohshme/ Provuese


16.03.2021 2164

blog

Njeriu që kaloi testin me shkrim pas tentimit të 158-të


21.01.2021 3527

blog

Prishtina Parking: Rregullat e Parkingut dhe Fuqizimi


26.11.2020 4000

Shiko me shumë